ScopesAndAmmo.com Store Logo

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Forum picture posting problem- gone?

  1. #1
    Administrator AirGunEric's Avatar
    Join Date
    Sat Dec 3 2011
    Location
    Somewhere Out There
    Posts
    1,294

    Forum picture posting problem- gone?

    vbulletin people are convinced they have the photo issue corrected. Anyone here proved them wrong so far?

    -This is the putting pictures in a post, then they do not appear as posts but as "links" that cannot be accessed...


    If anyone notices an issue- please let me know.
    I'd say I care- but I'd probably be lying...


  2. #2
    Moderator poil27's Avatar
    Join Date
    Sat Dec 31 2011
    Location
    not out enough
    Posts
    420
    ok i'll try right away

    IMG_0824.jpgIMG_0822.jpgIMG_0823.jpg

  3. #3
    Moderator poil27's Avatar
    Join Date
    Sat Dec 31 2011
    Location
    not out enough
    Posts
    420

  4. #4
    Moderator poil27's Avatar
    Join Date
    Sat Dec 31 2011
    Location
    not out enough
    Posts
    420
    seams to work :P

  5. #5
    Administrator AirGunEric's Avatar
    Join Date
    Sat Dec 3 2011
    Location
    Somewhere Out There
    Posts
    1,294
    I hope it stays that way, but I'll try too...

    completerail.jpg chronydent2.jpg
    Attached Images Attached Images
    I'd say I care- but I'd probably be lying...


  6. #6
    Administrator AirGunEric's Avatar
    Join Date
    Sat Dec 3 2011
    Location
    Somewhere Out There
    Posts
    1,294
    Seems to work- didn't want me to delete a picture once posted it seems- anyone else see that rear view of a ring w/mount in a box?
    I'd say I care- but I'd probably be lying...


  7. #7
    Moderator poil27's Avatar
    Join Date
    Sat Dec 31 2011
    Location
    not out enough
    Posts
    420
    in the attachment box ? ring on white whit red text ?

  8. #8
    Member
    Join Date
    Sun Jan 1 2012
    Location
    Southern Ontario
    Posts
    87
    Since this got posted only as an attachment a couple of days ago, I'll try again...IMG_1714.jpg
    Last edited by Scottster; Feb 17 2012 at 10:51 PM. Reason: grammar correction...

  9. #9
    Moderator poil27's Avatar
    Join Date
    Sat Dec 31 2011
    Location
    not out enough
    Posts
    420
    Quote Originally Posted by Scottster View Post
    Since this got posted only as an attachment a couple of days ago, I'll try again...Attachment 346
    look promising

  10. #10
    Administrator AirGunEric's Avatar
    Join Date
    Sat Dec 3 2011
    Location
    Somewhere Out There
    Posts
    1,294
    The do tell me, just so everyone knows- any picture that is part of a "quote" will always be in a 'link' format- but people should be able to click on them without issues. In poil's post above, can people click on the link ("Attachment 346") and see it successfully?
    I'd say I care- but I'd probably be lying...


+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Just posting this as a "general note" as a result of a recent issue...
    By AirGunEric in forum Buyer/Seller Feedback
    Replies: 2
    Last Post: Feb 06 2012, 05:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts